Nyt tag? Vi laver resultater i højeste kvalitet

Tømrermester John Jensen løser alle opgaver indenfor tagarbejde

Drømmer du om et smukt, nyt tag? Måske trænger dit gamle tag til en grundig tagrenovation? Ligegyldigt hvilken type opgave, som du har brug for hjælp til, så kan Tømrermester John Jensen løse den.

Vi klarer alt indenfor tagarbejde og mere til. Vi er specialiserede indenfor tagrenovering, reparation og vedligeholdelse af alle slags tagkonstruktioner. Du kan både få os til at arbejde ude og indendørs, på trækonstruktioner og tagsten.

Vi laver opgaver for både erhvervskunder og private. Vores kunder befinder sig typisk i områderne Aarhus, Hinnerup, Favrskov og omegn.​

Få et nyt tag skræddersyet efter dine ønsker

Hos Tømrermester John Jensen går vi op i at gøre kunderne tilfredse. Vores fineste opgave er at levere resultater, som indfrier dine forestillinger og drømme om et nyt tag. Vi kan både lave skifertag, tegltag og eternittag.

Hvis du er i tvivl om hvilken tagtype, kan vi rådgive dig i forhold til materialernes pris, æstetik og holdbarhed. Når du vælger os, så får du også en tagdækker med i købet.

Det vil sige, at vi står får hele processen, fra opsætning af stillads til at taget står færdigt. Vi bortskaffer selvfølgelig også det gamle tag efterfølgende. I vores arbejdsproces overholder vi altid alle sikkerhedsrestriktioner.

Det anbefales, at husejere med jævne mellemrum får tjekket deres tag efter skader og utætheder. Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit tag, så du undgår, at små problemer udvikler sig til omfattende skader. Hvis vi konstaterer, at der er brug for reparation, så klarer vores håndværkere hurtigt og effektivt opgaven. 

Kontakt os for et god tilbud

Det er sjældent billigt med et håndværkerbesøg. Det kan især være svært at finde en tømrermester, som kan tilbyde en overkommelig pris på kvalitetshåndværk.

Hos Tømrermester John Jensen forener vi god kvalitet og stærke priser. Når vi laver nyt tag, afhænger prisen blandt andet af, hvilken type tagkonstruktion vi laver for dig.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte os på telefon eller e-mail. Vi har et godt og uforpligtende tilbud klar til dig. Du også velkommen til at høre mere om udskiftning af vinduer.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook Følg med på Facebook

Sådan er processen hos os

Herunder kan du se en tidslinje over de steps du kommer igennem som kunde hos os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester John Jensen

Samsøvej 16, 8382 Hinnerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 35893237

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 65 76 16

E-mail: info@tømrer-john.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.