Vi laver udskiftning af vinduer til en god pris

Skal de gamle vinduer skiftes ud? Vi klarer opgaven!

Hvis du drømmer om at få flotte, nye vinduer, så kan vi være behjælpelige. Tømrermester John Jensen har mange års erfaring indenfor udskiftning af vinduer, og vi kan klare enhver opgave.

Vi udskifter vinduer efter mål, og du kan få nye, funktionelle vinduer, som passer til dit hjem. Vi garanterer gode, holdbare løsninger, som vil gøre en forskel i din hverdag. Vi arbejder for private og erhvervskunder, og vi har tidligere lavet udskiftning af vinduer i både Aarhus, Hinnerup, Favrskov og omegn.

Derfor skal vi lave din udskiftning af vinduer

Når du vælger os til at lave udskiftning af vinduer, kan vi garantere, at du får en attraktiv pris. Vi har mange gode leverandører på vinduer, og vores samarbejdspartnere inkluderer mærkerne Rationel, Outline og STM. 

Vi kan hente favorable priser hjem på disse mærker. Når vi laver montering af vinduer, laver vi en løsning, som er særlig tilpasset dit hjem eller arbejdsplads. Vi tager hensyn til bygningens æstetik, så du får et flot resultat, som virker naturligt integreret i arkitekturen. Vi kan også tilbyde udskiftning af både vinduer og døre.

Vi er et ærligt håndværkerfirma, som altid overholder alle leveringstider og betingelser. Vores vigtigste mål er at gøre kunden tilfreds, og vi sørger for, at du er involveret i processen fra start til slut. Når vi er færdige med udskiftningen, rydder vi naturligvis op og tager de gamle vinduer med videre.

Kontakt os allerede i dag

Vil du vide mere om udskiftning af vinduer? Så kontakt os i dag. Vi har et godt og gratis tilbud klar til dig. Skriv en e-mail, eller giv os et kald på vores telefonnummer. Så vender vi tilbage inden længe. Du kan også kontakte os angående nyt tag.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook Følg med på Facebook

Sådan er processen hos os

Herunder kan du se en tidslinje over de steps du kommer igennem som kunde hos os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester John Jensen

Samsøvej 16, 8382 Hinnerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 35893237

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 65 76 16

E-mail: info@tømrer-john.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.